Næste event:

3. maj 1. DM på Brande Pulling Park

Vi opdaterer løbende datoerne for vores næste pulling events her i boksen. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 98 64 81 91 for at høre mere.

Tlf.: 98 64 81 91

Sidste nyt fra værkstedet

​​​​Så er der sket noget herinde på hjemmesiden, der er blevet oprettet et galleri af vores renovering af lastbilen, som har været totalt adskilt og malet her i vinterperioden. Det meste er nu blevet malet og vi er begyndt at samle det gigantiske puslespil igen.

Her i påsken her der været livlig aktivitet i værkstedet. I torsdags fik vi hentet Valtra'en fra dens vinterhi nede ved Helms i Herning. Langfredag fik vi lidt styr på ledningsnettet og luftslanger i lastbilen. Desuden fik vi gearkassen sat tilbage i Ursus'en efter et vintereftersyn. I dag (lørdag) var vi i Testrup for at teste Valtra'en, det første træk så rigtig godt ud, men da vi skulle sætte i gang ved det andet træk, ville koblingen ikke tage fat, og vi har brugt resten af eftermiddagen på at få skilt den ad, og set hvad der var galt. Alle 12 nitter i koblingsnavet, i de fire af koblingspladerne var rykket over. Så der er rigeligt at lave inden vi skal til Füchtorf d. 28. april, hvor Valtra'en, Ursus'en og lastbilen skal med. 

Vi har her i påsken oprettet en facebookside, så smut ind forbi www.facebook.dk/hepulling og "syntes godt om".Nyheder​

God start på sæsonen
09-09-2014
Stævneberetning fra Herning og Visby
Læs hele nyheden
Sidste nyt fra værkstedet
09-09-2014
En lille opdatering over hvad der er sket, det sidste stykke tid.
Læs hele nyheden

Firma

H.E. AUTO

CVR: 14068449

Adresse

Gl. Aalborgvej 217

9632 Møldrup

Kontakt os

Telefon: 98 64 81 91

E-mail: he@he-auto.dk

Samarbejde

Se vores sponsorer her